Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان در تحقیقاتی دریافتند که پودر کاری حاوی ادویه‌هایی است که از التهاب ناشی از آلودگی هوا جلوگیری می‌کند.

 دانشمندان ژاپنی اعلام کردند که ادویه‌های موجود در پودر «کاری»، ممکن است قادر به جلوگیری از التهاب ناشی از ذرات آلوده معلق در هوا باشند.

محققان در طول آزمایشات خود با استفاده از سلول‌های مجاری تنفسی انسان، دریافتند که ادویه‌های میخک، زردچوبه، دارچین و گشنیز موجود در پودر کاری دارای توانایی سرکوب التهاب ناشی از ذرات ریز «PM2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 » موجود در هوا هستند.

«هیروهیسا تاکانو» استاد دانشگاه «کیوتو» گفت: ما توانستیم نتایج مثبتی را در سطح سلولی به دست بیاوریم و این احتمال وجود دارد که ادویه کاری نتیجه مطلوبی را حاصل کند.

گفتنی است؛ ذرات PM2.5 به اندازه 2.5 میکرون یا کوچک‌تر هستند و خطر بزرگی برای سلامتی به حساب می‌آیند. این ذرات می‌توانند به ریه‌ها و جریان خون نفوذ کرده و منجر به سکته مغزی، بیماری‌های قلبی، سرطان ریه، ذات‌الریه و دیگر بیماری‌ها شود.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DSN برچسب ها: آلودگی هوا ، ادویه ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: آلودگی هوا ادویه بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای اصفهان سالم است

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۴ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۹ صبح جمعه چهاردهم اردیبهشت با میانگین ۵۴ وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان احمدآباد با عدد ۸۵، میدان انقلاب، بولوار کاوه و بزرگراه خرازی ۵۹، رهنان ۶۴ و ولدان ۵۲ AQI در وضعیت قابل قبول است.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان با عدد ۴۲، پارک زمزم ۴۳، زینبیه ۴۰، سپاهان‌شهر ۲۱، فرشادی ۲۰، کردآباد ۴۸ و میرزا طاهر ۵۰ AQI وضعیت پاک را نشان می‌دهد.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه دانشگاه صنعتی با عدد ۱۱۸ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر با میانگین ۶۲، سجزی ۷۶، قهجاورستان ۵۹، مبارکه ۷۱، نجف آباد ۵۱ و کاشان ۸۲ در وضعیت قابل قبول و زرین‌شهر ۱۰۶ و شاهین‌شهر ۱۱۲ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس) (نارنجی) ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • روش از بین بردن تیرگی زیر چشم از دید طب سنتی
  • هوای اصفهان سالم است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • (ویدیو) طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی به روش کی اف سی
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی به روش کی اف سی (فیلم)
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه